services-1

Å ha et sunt og vakkert hår kommer får man ved å kombinere de rette behandlingene med en sunn livsstil og produkter. Enten du ser etter en forvandling eller ikke er helt sikker på hva du trenger, vil våre tallentfulle stylister fortelle deg om det vi har å tilby, slik at du kan finne det som passer best for deg. Du vil helt sikkert syntes at våre ansatte er de vennligste og mest hjelpsomme i hele Drammen.

Bestille Time

services-2

Enten du vil forbedre din naturlige hårfarge, få en dristig forvandling med en ny farge, eller skaffe deg flørtende striper – er vi er for å helpe! Håret ditt er hvem du er og hvordan verden ser deg, så vi sikrer at du alltid ser bra ut. Vi bruker bare fargeprodukter av høyeste kvalitet for å få intense resultater som varer lenge, og samtidig er bra for både hår og bodebunn.

.

Bestille Time

services-2

En fønebehandling er et av de siste trinnene i en kvalitetsklipp, og ingen går ut av vår salong uten en! Denne prosedyren beskytter hårfollikelene og gjør at håret føles energifult og glansfult. Våre stylister designer en tilpasset behandling for hver enkelt kunde for å lage den stilen du alltid har hatt lyst på, og som vil passe deg best.

Bestille Time

services-2

Finn hårfrisyren som passer best til ditt ansikt, hudundertone og livsstil med hjelp av våre talentfulle stylister. Noen ganger trenger håret ditt litt ekstra for å få en tekstur som kommer rett fra Vogue. Enten det er en stilfull, rettet stil du drømmer om, eller lekne drømmeaktige bølger – nå kan du få dette med våre premium tekstur-tjenester, laget for å beskytte og få det beste ut av ditt naturlige hår.

Bestille Time

services-2

Ingenting er mer feminint og sensuellt enn langt og sunt hår. Nå blir lukseriøst hår med naturlig utseende virkelighet med våre innovative extension teknikker – spesielt designet for å gjøre deg glamorøs! Du kan du få håret du alltid har drømt om, og folk vil snu seg etter deg hvor en du går. Vi bruker et stort utvalg extensions av høy kvalitet laget av ekte hår. Prisen bestemmes etter konsultasjon, og de har en garantert varighet på opp til 4 måneder.

Bestille Time

services-2

Skjønnhet handler om harmoni, og vi kan hjelpe deg med å få et glimt i øyet med den rette behandlingen for tykke og vakre øyevipper. Dette er hvor “jo mer jo bedre” gjelder! Vi bruker bare naturlige svarte øyevipper som forsiktig legges opp på dine egne vipper for å få en realistisk effekt. Med vår behandling får du lengre, tykkere vipper som ser naturlig ut og varer opp til 4 uker.

Bestille Time

services-2

Dette tilbys som en tilleggstjeneste og er den raskeste måten å bringe frem dine favorittegenskaper. Vår spesielle teknikk gjør at du forlater vår salong i Drammen både pen og plettfri. De tilpassede øyebrynsstyling tjenestene vi tilbyr er den beste måten å lyse opp utseendet på. Vi vil velge en form og tekstur mens vi legger dine unike egenskaper i betraktning for resultater som helt klart gjør en stor forskjell! Forbedre utseendet på et øyeblikk.

Bestille Time

services-2

Tradisjonelt, formelt eller klassisk – vi vil hjelpe deg med å se flott ut til enhver anledning med den perfekte frisyren! Vi tror at skjønnhet finnes i alle, og vi er her for å bringe din skjønnhet ut i lyset. Våre erfarne stylister vil jobbe med deg for å finne utseendet som best reflekterer din personlighet og stil. Vi holder oss oppdatert på trender og teknikker og dette vil hjelpe oss med å style ditt hår slik at det vil stjele oppmerksomheten i alle anledninger!

Bestille Time